Рейтинг на най-добрите тренажори за трениране на задните части на тялото Част 1

Тренажори за трениране на задните части? Тези, които си поставят за задача да тренират мускулите на задните части, не е необходимо да ходят на фитнес и да търсят специализирана спортна екипировка.

В нашите ТОП-10 от най-добрите тренажори за трениране на задните части, са представени най-ефективните модели за дома. С помощта на който и да е от тях, вие бързо ще постигнете целите си. Както и ще допринесете значително за цялостното изцеление на тялото.

Елептически тренажор Proxima Maximus Ppro

Лидерството на елиптичния треньор Proxima Maximus на пазара има основателни причини. Удобно е да се изучава върху него благодарение на удължения дизайн (дължина на стъпката – 54 см). Също и малкото разстояние между педалите (85 мм). Безшумна работа, плавно педалиране, 20 нива на натоварване и толкова тренировъчни програми за дупето и не само! Какво още е необходимо за ефективно и комфортно обучение в дома? Производителят е предоставил всичко и дори малко повече: моделът няма да разочарова нито един потребител.

Велоергометър Oxygen Jet Star

Велоергометърът Oxygen JET STAR е направен в стилен форм-фактор и се явява друг лидер между кардиотренажорите за трениране на задните части на тялото. За сравнително малко пари потребителите получават солидна рамка, висококачествени движещи се части, 32 нива на натоварване, устойчив монтаж на педалите – почти същият като при планинските мотори. Хубав бонус са 19 вградени режима, Watt-фиксирана програма и редица други допълнителни функции. Човек може само да си мечтае за такова нещо!

Степер Horizon Dinamyc 2

Horizon Dynamic 2 е многопозиционен степер без мотор, който е широко търсен сред феновете на домашното кардио обучение и не изисква мрежова връзка. Дизайнът е базиран на два хидравлични спирачни цилиндъра. На потребителите с тегло до 130 кг се предлагат 12 нива на натоварване за трениране на мускулите на дупето, сензорни сензори за сърдечен ритъм и възможност за наблюдение на напредъка на тренировката на информативен екран. Степърът води на пазара с опростен, издръжлив дизайн и висока ефективност на обучението.

Разгледайте модели на уебсайта duvlan.fitness

Към Част 2