Лимузини под наем, които могат почти да поберат почти целия ви клас!

Абитуриентски балове 2019 вече чукат на вратата!

Почти не остана време до едно от най-очакваните събития за всеки ученик, а именно неговото завършване.

В този така прекрасен ден, всяко момиче иска да се  почувства като принцеса от приказката. А всяко момче- като герой от своя любим филм. Родителите на абитуриентите дават всичко по силите си те да бъдат с най-красивия костюм или рокля, с най-модерната прическа, и най-луксозната кола, разбира се.

И ако вие все още се чудите с каква кола да бъдете на абитуриентския си бал, от RingSpot ви предлагат лимузини под наем. Техните автомобили са с капацитет до 18 места и могат да поберат дори почти целия ви клас вътре! Те са едни от най-модерните в страната. В техния шоурума на компанията можете да откриете Hummer SuperStrech Limousines, Бутикови, Кабрио и Ретро лимузини. А цената е най-приятната част. Тя е изключително достъпна, особено ако се възползвате повече души. В нея са включени: премиум стреч лимузини с професионален водач, зареждане на мини бар с напитки и озвучаване по Ваш избор.

Събирайте класа си и се подгответе за щур купон в невероятните лимузини под наем от RingSpot.

И за да сте сигурни, в техния професионализъм и високо качество, ще ви открия малка тайна. Техни клиенти са били Черешката на Тортата, Звездни Стажанти, Национална Лотария, Вип Брадър 2016, България търси Талант и Фермата Съединение.  Защо не и вие да се почувствате като принцове и принцеси на своя абитуриентски бал с RingSpot.bg.

Можете да си запазите час за преглед на тел.: 0 885 710 760, чрез Viber / WhatsApp, както и на имейл адрес: info@ringspot.bg. RingSpot.bg няма търпение да направи вашия празник незабравим!