Рейтинг на най-добрите тренажори за трениране на задните части на тялото Част 2

Тренажори за гребане Oxygen Typhoon HRC

OXYGEN Typhoon HRC е компактна, преносима гребна машина, която е идеална за домашни кардио тренировки, включително тренировки за мускули на дупето. Натоварването в този топ модел, който също се развива, се регулира електронно. Софтуерният пакет включва 12 предварително инсталирани програми, както и ръчен режим, който ви позволява да се състезавате със себе си или с виртуален противник. Гарантирани са ефективните Ви тренировки!

Велотренажор Svensson Body Labs Crossline BTA SVENSSON BODY LABS CROSSLINE BТA

Този вид тренировъчен уред е отличен кардио симулатор, който често се избира за трениране на мускулите на краката, бедрата, задните части. Здравата рамка издържа натоварвания с тегло до 150 кг, моделът радва с ергономична седалка с допълнителна удобна възглавница и разширен софтуерен пакет за постигане на различни цели за обучение. Сред предложенията на пазара със сходна функционалност, четири програми, зависими от импулса, 16 нива на натоварване и толкова много програми с различно предназначение, това решение е най-демократичното.

Svensson Baby Labs Comfortline Ena

Mного добър и ефикасен уред за трениране на мускулите на задните части, с балансирани технически характеристики. Той успешно комбинира ортопедични дизайнерски функции, нисък Q-фактор, усъвършенстван монтаж на педалите и приличен софтуерен пакет. Потребителите с тегло до 140 кг ще бъдат доволни от режимите, възможностите за кардио тренировки и ергономичната функция. Сред елипсоидите със задно задвижване този модел изглежда изгодно, освен това е евтин.

Класацията на най-добрите симулатори за дупе включва:

-елиптични трениращи с предно и задно колело;

-протекторни пътеки с висококачествена амортизационна система;

-велотренажори и велоергометри с приличен софтуерен пакет;

-гребни тренажори, удобни както по време на тренировка, така и при съхранение поради сгъваемата система;

-автономен степер, който ви позволява да тренирате мускулите на дупето във всяка стая, независимо от наличието на електричество и т.н.

Можете да намерите голям избор от модели на уебсайта duvlan.fitness