Почистване на таван от боклуци в София и извозването им от фирми

Почистване на таван от боклуци в София и извозването им от фирми с професионални служители на цени без конкуренция в почистване и извозване на отпадъци

Почистване на таван от боклуци в София

Ние , ще ви помогнем да се справите бързо и лесно с почистването на таванското помещение. Наемането на фирма за почистване на таваните и извозването на отпадъците, до специалните за това места, би Ви спестило време, усилия, пари и куп допълнителни неприятности.

При планирането на ден за почистване на таванските си помещения, се налага да се съобразите с ангажиментите на евентуалните помощници в това мероприятие, което със сигурност ще го проточи нещата. Често обаче, Вие не можете да разполагате с възможността да се разтакавате в дълги срокове, и се чувствате притиснати. Ние ще се вместим във вашия план и срок.

Знаете, че почиствайки таванските помещения ще се сблъскате с прах, плесен и мърсотия, както и с някои животински видове, които избират тази част от дома Ви, за техни. Нашите служители разполагат с оборудване, необходимо при почистването на таванските помещения. Надали си струва да закупувате тези, неособено евтини помощни и предпазни средства, за еднократно ползване.

След почистването на таванското помещение идва момента с изнасянето на изкараните от там вещи, материали и боклуци. Повечето тавани нямат пряк достъп до асансьор, което прави задачата Ви доста по – трудна и продължителна. Нашите служители, ще направят всичко това толкова бързо, че любопитните съседи дори няма да имат време да разберат, какво се случва.

Често при подобни дейности, боклука бива оставян до кофите пред блока, което води след себе си недоволството на съжителите, замърсяване на околната среда, както и неприятности с Общината и ненужни глоби. Ние знаем къде са специализираните места за изхвърляне на всеки вид отпадък.

ЗНАЕТЕ ЛИ, какви ще са глобите ако изхвърлите отпадъците си, отделени при почистването на тавански помещения?

  • нерегламентираното изхвърляне на отпадъци от физическо лице – 150 – 500 лева;
  • нерегламентираното изхвърляне на отпадъци от юридическо лице или едноличен търговец – 700 – 2000 лева.

ЗНАЕТЕ ЛИ, какви са най- честите заплахи за здравето при почистването на тавански помещения?

  • Травми на опорно – двигателния апарат, предимно контузии на гръбнака, долни и горни крайници, при вдигане на тежести;
  • Риск от наранявания – удар, порезни рани и други;
  • Респираторни инфекции на горни и долни дихателни пътища – при вдишване на застоялия въздух и прах, поради благоприятните условия на различни бактерии в тях;
  • Ухапване, ужилване от животни и насекоми – инфекции, алергични реакции.

Можете да си спестите всички тези рискове и неприятности, на изгодни цени!

Доверете ни се почистване.org

Още полезна информация, може да намерите в нашите категории: