Наистина лесни начина за отпушване на канали

Ето и нашите предложения за отпушване на канали.

Отпушване на канали с прахосмукачка за мокро и сухо почистване

Ако имате прахосмукачка за мокро и сухо почистване, тя би могла да се превърне в страхотен уред или инструмент за отпушване на канали. Първо я настройте да засмуква течности. След това покрийте покрийте отдушника, за да се предпазите от каша. След това направете най-стегнатото уплътнение, което можете около тръбите.  Ако искате,  можете да бъдете повече креативност като адаптирате стара глава на плунджер за тази цел. С  прахосмукачката за мокро и сухо почистване, която трябва да бъде настроена на своята най-висока степен, почистете тръбите. Силата на прахосмукачката би трябвало да е достатъчна, за да извърши това. Това не винаги работи, но си струва да се опита.

Отпушване на канали с вряща вода

Съветите не биха могли да бъдат по-лесни от този съвет.  Сложете чайника на котлона или просто използвайте микровълновата печка, в случай че нямате чайник и задръжте водата, колкото е възможно по-дълго време. Сега я наливайте бавно в тръбите и ако е възможно, направете това в две или даже в три фази. Това ще позволи на горещата вода да “работи” между всяка фаза на наливане. Това е може би един от най-бързите и най-лесни начини да отпушите канал. В случай че ви остане малко количество топла вода, поздравете себе си по случай вашия успех с по една чаша вкусен билков чай.

Други методи за отпушване на канали са чрез използване на сода каустик,  почиствайки тръбата, като използвате змийската тръба, като използвате сол и сода за хляб и още други методи, които смятам да запазя в тайна засега.

Още полезна информация за полезни и интересни услуги предоставяни от български фирми, може да намерите в нашите категории:

Надяваме се, че сме Ви полезни с нашите представяния на интересни български сайтове!

Очаквайте и следващите ни статии за сайтовете на България!