Вкусна храна в Дряново

Вкусна храна в Дряново може да похапнете в Пицария Ресторант Ларгото. Там ще получите и високо качествено обслужване в приятна обстановка.

Вкусна храна в Дряново

Вкусна храна в Дряново Пицария Ресторант Ларгото
Вкусна храна в Дряново Пицария Ресторант Ларгото

За традиционно приготвена и автентична пица Неаполитана са необходими пресни домати от Сан Марцано, отгледани върху вулканичните почви на Везувий. Както и сочна моцарела, приготвена от млякото на свободно пасящи из мочурищата на Лацио и Кампания биволи. За да се получи наистина впечатляваща пица обаче, тестото ни най-малко не бива да се подценява. Това може и да ви звучи като рецепта от световноизвестен ресторант, отличен със звезди на Мишлен, но спокойно можете да намерите същото качество и в България. Мястото е едно- град Дряново, а заведението…е, за него говори самата кухня, която не оставя безразличен нито един посетител.

Пицария Ресторант Ларгото

Ако искате да опитате една не по-малко вкусна Неаполитана или други невероятни пици на добри цени и при изключително качествено ниво на обслужване, мястото е едно, а именно Пицария Ресторант Ларгото. Заведението е разположено в самия център на град Дряново. То предлага голямо пространство от 90 места на закрито и още 60 отвън, или общо 150. Тук може да избирате от голям асортимент различни майсторски и здравословни специалитети – типични италиански, като паста, пица и др, или пък ред отбрани традиционно български гозби, като качамак, сарми и още куп други. Тази локация е особено подходяща за семейства, които почиват на някой от морските курорти и по обратния път от морето искат да прекарат малко време далеч от шумните тълпи, наслаждавайки се на вкусни ястия и любезно обслужване. Пицарията би била добър избор и за сватбени тържества или други празненства, благодарения на големия ѝ капацитет и разнообразно меню.

Пицарията привлича и доста видни гости.

Ако и вие желаете да прекарате няколко часа в приятна компания и с добра храна, Пицария Ресторант Ларгото е вашето място!

Винаги можете да се информирате за точния адрес на заведението или пък да прочетете най-новите отзиви, като посетите съответната фейсбук страница – Пицария Ресторант Ларгото.

Може да си запазите маса или да си поръчате за вкъщи директно на телефон 0877 121155

Още полезна информация, може да намерите в нашите категории: