Вкусна храна в Дряново

Вкусна храна в Дряново може да похапнете в Пицария Неаполетана. Там ще получите и високо качествено обслужване в приятна обстановка.

Вкусна храна в Дряново

Вкусна храна в Дряново Пицария Неаполетана
Вкусна храна в Дряново Пицария Неаполетана

За традиционно приготвена и автентична пица Неаполитана са необходими пресни домати от Сан Марцано, отгледани върху вулканичните почви на Везувий, както и сочна моцарела, приготвена от млякото на свободно пасящи из мочурищата на Лацио и Кампания биволи. За да се получи наистина впечатляваща пица обаче, тестото ни най-малко не бива да се подценява. Това може и да ви звучи като рецепта от световноизвестен ресторант, отличен със звезди на Мишлен, но спокойно можете да намерите същото качество и в България. Мястото е едно- град Дряново, а заведението…е, за него говори самата кухня, която не оставя безразличен нито един посетител.

Пицария “Неаполетана”

Ако искате да опитате една не по-малко вкусна Неаполитана или други невероятни пици на добри цени и при изключително качествено ниво на обслужване, мястото е едно, а именно пицария „Неаполитана”. Заведението е разположено в самия център на град Дряново. То предлага голямо пространство от 90 места на закрито и още 60 отвън, или общо 150. Тук може да избирате от голям асортимент различни майсторски и здравословни специалитети – типични италиански, като паста, пица и др, или пък ред отбрани традиционно български гозби, като качамак, сарми и още куп други. Тази локация е особено подходяща за семейства, които почиват на някой от морските курорти и по обратния път от морето искат да прекарат малко време далеч от шумните тълпи, наслаждавайки се на вкусни ястия и любезно обслужване. Пицарията би била добър избор и за сватбени тържества или други празненства, благодарения на големия ѝ капацитет и разнообразно меню.

Пицарията привлича и доста видни гости. През 2011 година например тогавашният евродепутат и кандидат на БСП за президент Ивайло Калфин се срещна с жителите на Дряново именно в това уютно място.

Ако и вие желаете да прекарате няколко часа в приятна компания и с добра храна, Неаполитана е вашата пицария! Винаги можете да се информирате за точния адрес на заведението или пък да прочетете най-новите отзиви, като посетите съответната фейсбук страница – Пицария Неаполетана Дряново.

Още полезна информация, може да намерите в нашите категории:

 

%d bloggers like this: